“MAXIN-RELAXIN” – SUB-klubb 9.februar

Velkommen til semesterets første SUB-klubb med tittel “maxin-relaxin”!

SUB-klubb er en sosial sammenkomst for alle i klubben og en fin mulighet til å bli kjent med andre SUB-medlemmer, samt til å møte nye og gamle kjente for en hyggelig sosial kveld.

Onsdag 9. februar kl 19.00 møtes vi i Auditorium 5 på Realfagsbygget.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er auditorium 4 som vi vanligvis bruker, og at vi også i fremtiden kommer til å prøve å benytte andre rom på Realfagsbygget, avhengig av kveldens formål.

Så lurer du kanskje på hva som så skal skje på denne maxin-relaxin SUB-klubb 9. februar kl 19?

Først og fremst skal vi vise de flotte bildene som er sendt inn til fotokonkurransen, vinnerbilder skal kåres av dere(!) og vi deler ut premier! Kaffe og kake serveres gratis!

Så blir det klart for popkorn, salg av øl og brus, senket belysning og visning av film. Vi viser en episode av klassikeren The Jacques Cousteau Odyssey.

Kvelden avsluttes med at SUB-klubb går over i en SUB-pub hvor vi kanskje ender opp på Hectors hybel!

Benytt også kveldens SUB-pub med turpåmelding på Hectors hybel til å lage avtaler om at dere møter opp på SUB-klubb neste onsdag.

Vi ser frem til å møte mange nye og kjente subbere på semesterets første SUB-klubb den 9. februar kl 19! Ikke nøl med å komme selvom du ikke kjenner noen og ikke har noen å komme sammen med. Flere er i din båt, vi tar varmt i mot alle, og du blir garantert kjent med noen i løpet av kvelden om du kommer -nettopp en god grunn til å faktisk komme på SUB-klubb! Ta kontakt om du lurer på noe eller trenger en veibeskrivelse.

Hilsen Therese H Røst
-på vegne av SUB-klubb komiteen

PS. Denne SUB-klubben finner dere på facebook også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *