Klubbdykk

Klubbdykk i SUB

Tirsdagsdykk og andre evt. klubbdykk ettermiddag/kveld på hverdager passer for alle erfaringsnivåer, men når det er mørkt kreves det at man må bruke lykt, og har erfaring med nattdykk (se FAQ).
Er du i tvil om du kan være med, ta kontakt med dykkeleder.
Har man ikke lykt, er det mulig å kjøpe lykter fra SUB.

Oppmøte på garasjen kl 1630
Avreise fra garasjen kl 1700

 

Lørdagsdykket er SUB sitt tilbud til nye og ferske dykkere. Lørdagsdykket er det mest populære dykket i uken og det er åpent for alle med dykkelappen. Det eneste kravet som stilles er at du har brukt tørrdrakt før. Har du ikke brukt tørrdrakt kjører SUB med jevne mellomrom tørrdraktskurs . Du er selvsagt hjertelig velkommen også om du har mye erfaring. En må være med på et lørdagsdykk før man får muligheten til å låne utstyr i klubben.

Det er styret som er ansvarlig for lørdagsdykkene.

Oppmøte på garasjen kl 1030.
Avreise fra garasjen kl 1100.

Søndagsdykket er ment og være SUB sitt tilbud til de litt mer erfarne dykkerene. Derfor går gjerne også søndagsdykkene til litt “heftigere” plasser enn det man vanligvis har muligheten til de andre dagene. Et typisk søndagsdykk vil gjerne gå til strømsund som Svelgen og Nordre Straumsund eller kanskje til vrak som ligger litt lengre av gårde som for eksempel DS Afrika.

Dykkererfaringen som vanligvis kreves på dykkeplassene vi besøker på søndager er erfaring med strømdykk. Det er ofte også en fordel med sertifisering ned til 30m.

SUB har også en Polarcirkel 760, denne er oftest i bruk på søndager, og vi har derfor et mye større utvalg av fantastiske dykkeplasser på søndagene en resten av uken.

Oppmøte på garasjen kl 1030.
Avreise fra garasjen kl 1100.

Se liste over dykkeledere under kalenderen.