Innmelding SUB 2018 – NYTT MEDLEM?

Fra og med 2016 har SUB tatt i bruk KlubbAdmin systemet fra NIF. Dette for å leve opp til kravet om elektronisk medlemsregistrering i systemer der har mulighet for å melde dette inn til NIF automatisk.

Her følger en liten guide som alle må igjennom. Såfremt man allerede har en bruker på MinIdrett, kan man hoppe direkte til punkt 

 1. Gå inn på https://minidrett.nif.no/
 2. Opprett ny bruker via menyen og følg guiden.
 3. Logg inn på MinIdrett.
 4. Gå til Medlemskap som du finner i menyen
 5. Trykk på Finn ny Klubb
 6. Søk opp: Studentenes Undervannsklubb Bergen – klikk inn på klubben som kommer frem under søkefeltet.
 7. Hakk av i feltet ”Dykking (gren)”
 8. Klikk på den blå knapp – Send søknad
 9. Etter at søknad har blitt godkjent, (1 – 4 dager) vil det bli sendt automatisk oppkreving til deg via MinIdrett (mail sendes). Kontingent som tilsendes vil da bli 1000,- (ikke-student sats) Betalingen finnes i handlekurven på siden, eller under menybjelken «Betaling». 
 10. Er du student? send skjermdump av «Studentbevis» app’en til hboddum@gmail.com, og du vil motta oppkreving for studenter. 

 

Medlemskontingenten for 2018 er:

 • 650 kr hovedmedlem, student (1/1 – 31/12)
 • 1000 kr hovedmedlem, ikke student (1/1 – 31/12)
 • 495 kr høstmedlem, student (1/8 – 31/12)

NB: Det er ikke mulig å være medlem kun i vårsemesteret. Medlemskapet må omfatte høsten samme år og løper aldri over nyttår. Kun studenter kan tegne høstmedlemskap.

Som medlem har du anledning til å delta på førsteklasses dykking i områdene rundt Bergen. Noen praktiske sikkerhetsmessige forhold beskrevet under bør du sette deg inn i før du møter til dykk første gang.

For å delta på dykking i SUB må du dokumentere at du har gjennomført dykkeopplæring. Dette gjøres enklest ved fremvising av dykkesertifikat. For at du skal slippe å vise dykksertifikat ved hvert klubbdykk, bør du føre inn sertifikat i SUBs sertifikatoversikt sammen med dykkeleder på første dykk.

Dersom det er lenge siden du har dykket og dykkeformen er litt rusten, tilbyr SUB oppfriskingskurs, «introdykk» på forespørsel. For dykking med tørrdrakt i regi av SUB er dette kurset et krav dersom du har gjennomført dykkekurs som ikke inneholder opplæring i bruk av tørrdrakt. Unntak gjøres i tilfeller der du likevel har ervervet denne kunnskapen og kan vise at du behersker bruk av tørrdrakt.

Lørdagsdykkene er tilrettelagt for nybegynnere, og er anbefalt for nye medlemmer. Dersom du ønsker å leie utstyr av SUB må du først delta på lørdagsdykk og viste at du kan håndtere utstyret.

Se også SUBs sikkerhetsregler.

Viktig: Følg med på subnett for informasjon om dykketurer og endringer i semesterplanen.