SUBfest!

The Jacob in a tub ;)Kjære SUBere!

Klare for fest? Og hva med “gratis” forfriskende drikke? Les videre 😉

Det har som nevnt tidligere vært ønsket å ha en idéfest med tanke på den boken som forhåpentligvis skal skrives om SUB, den fantastiske dykkeklubben i Bergen som skal feire 50 år i 2012! For at denne boken skal bli muling å få til trenger redaksjonen hjelp til ideer og skriving. Vi håper at alle som har gode tanker og ideer til hva denne boken kan inneholde skal kunne bidra og trenger hjelp fra hele klubbens medlemsmasse! DU er derfor ønsket til å delta, kreativ eller ei, i samvær med andre SUBere vil nok kreativiteten blomstre!

For å sitere Jacob:

“Dette er en gylden mulighet til å gi noe tilbake til SUB. Jeg kan ikke snakke for alle,men uten SUB hadde studietiden min vært ganske så grå. For meg har SUB vært mere enn dykking. Det har gitt meg venner,nettverk,opplevelser,og mye mere.Kan faktisk si at det er mere livsstil enn hobby.”

Historien skal altså skrives, og det starter førstkommende fredag! Om du ikke har noen åpenbare forslag akkurat nå, kan det jo godt hende de dukker opp i løpet av en kveld sammen med den herlige gjengen i SUB. Kanskje kan du bidra til at andres kreativitet får lettere utløp også? Uansett, støtt klubben i ditt hjerte, og kom på

Idémyldringsfest fredag 30. april på Overlege Danielsens hus. (Like ved odontologisk institutt.) Festen starter kl 20.00.

Idemyldringen er tenkt å skje i begynnelsen av festen. Etter hvert som dybderusen stiger og vårkåtheten tar overhånd så blir dette en fest i god subtradisjon.

Fordi utleierene av dette lokalet har begynt å ta seg bedre betalt, ber vi om at dere støtter arrangementet med noen småpenger. Betal 40 kroner ved oppmøte, og kommer du før kl 20.30 får du to flasker med noen edle dråper. Kommer du før kl 21 får du én slik flaske. Overskuddet vil bidra til en økt beholdning i festkomiteens kasse, slik at det blir litt lettere å arrangere fest neste gang!

På vegne av festkomiteen og redaksjonskommiteen, håper jeg at så mange som mulig tar turen! Dette blir en minnerik kveld, og Ask har noen planer. Hva vites ikke, den som møter får se! 😉

Lene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *