SUBpub onsdag kveld!

Heisann,Subpub

Vi kjører på med SUBpub igjen nå på onsdag (13. januar). Jeg har hørt rykter om at det var godt oppmøte forrige onsdag (jeg fikk dessverre ikke deltatt, da jeg ikke hadde kommet tilbake til Bergen enda), og jeg satser på enda bedre oppmøte denne gangen! Enda flere er vel tilbake til Bergen og studiene (og jobb) og studielånet er vel enda ikke oppbrukt! Dessuten er dette min siste SUBpub før jeg drar fra Bergen søndag morgen (drar på utveksling til St. Petersburg).

KOM KOM !!

Sted: Hectors Hybel
Kl: Jeg har nitroxfyllevakt (kommer egen mail om det senere) og stikker ned på Hectors når jeg er ferdig med den, dvs. etter 18.30 en gang 🙂
Dato: Onsdag 13. januar

– Ane 🙂
mob. 959 05 321

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *