SUBPUB: Utdeling av Nytt fra SUB nr 2/09

Hei alle subbere!nfs0902small

Nå kan dere laste ned siste nummer av Nytt fra SUB her. Husk at passordet for sider er “sub”.

Ønsker du Nytt fra SUB i papirutgaven så ligger den nå på kontoret i Garasjen og i postkassen ved kompressor. God lesing.

Imorgen inviterer Redaksjonen i Nytt fra SUB til utdeling av en rykende fersk utgivelse av vårt fantastiske medlemsblad på Hectors Hybel. Vi serverer NfS i papirformat (gratis til alle medlemmer i SUB) og damen i baren serverer voksenbrus (for et lite mellomlegg av type penger). Alle er velkommen! Så møt opp og få med deg din egen versjon av avisen.

Oppsummering:
HVA:
Utlevering Nytt fra SUB
HVOR:
Hectors Hybel
NÅR: onsdag 11.11.09
kl 19:62
HVEM: Alle!

Ps. NfS vil være tilgjengelig på Garasjen fra torsdag av for de som ikke kan stille opp på Hectors Hybel. Både ved kompressor og på kontoret. PDF-format vil være tilgjengelig fra hjemmesiden vår samme dag.

Dykkehilsner fra Redaksjonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *