Sertifiseringsfest

CMAS * og nitrox blender kurset er snart ferdig,og i denne sammenheng ønsker vi holde en fest for å feire dem. Vi i festkomitèen inviterer herved til sertifiseringsfest lørdag den 12 sept kl 20.30 ved Overlege Danielsens hus (Årstadveien 21). Det vil bli avholdt ølstafett (med overaskelse) for de nye medlemmene, i god SUB stil.

Det vil bli gratis inngang for SUB medlemer,men jeg oppfordrer samtlige til å donere litt penger. Dette fordi vi i festkomiteen skal slippe å bruke av egne penger til depositum\betaling (Vi har ikke egen kasse) Håper så mange så mulig kommer,selv om det er “litt” kort varsel.

Så hold helgen av til våre nyfrelste venner,og møt opp for å ønske dem velkommen!

PS: kan du stille som vakt så gi meg ett vink. Dette er + i boka på skapsøknade.

PPS: Skulle du ha noen gamle svømmeføtter eller maske\snorkel,så vil jeg bli glad om du tar kontakt.

Dykkehilsen Festkomiteen
v/Jacob-Stian Roald


View Larger Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *