Sushikveld, onsdag 7 mars

Sushikveld!

Da er det tid for årets første SUBklubb. Vi setter nå standarden med sushikveld. Siden dette var en så vellykket og populær begivenhet sist gang det ble arrangert så ønsker vi å gjenta suksessen. Er du en av de som enda ikke har prøvd deg på denne hippe trenden så er anledningen kommet for deg, eller er du allerede innvilget i det gode sushiselskap, og kan ikke la en slik anledning gå fra deg så er det bare å melde deg på.

Når: Onsdag 7 mars, kl 19.00

Hvor: Vi ønsker kontakt med medlemmer som vet om egnet lokale med lett adkomst (bor du et sted med plass til ca 20 pers (fellesrom?), eller har du tilgang på lokale via jobb eller skole?), ellers så blir Realfagsbygget backup-lokale. Ta kontakt om du vet om et bedre egnet sted!

Pris: ca 50 kr ? (kommer an på oppmøte)

I anledningen sushikvelden vil det være mulig på å høste ingredienser selv i form av kamskjell på tirsdagsdykket. Ellers stiller vi med fisk (laks og scampi) og tilbehøret som trengs til sushien.

Så lager vi sushi sammen, spiser god mat og har en hyggelig kveld hvor vi møter mange andre subere.

Dersom noen har rullematter til å lage sushien på er det bare å ta med.

For å være med på herligheten sender du en mail til Nina Lode, for en mer eller mindre bindende påmelding, så vi vet hvor mange som kommer, og kan beregne mengde av mat osv.

Subklubbkomiteen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *