SUB trenger din hjelp til å gjøre klubben bedre

Har du lyst til å bidra litt i klubben men ikke er sikker på hva?

Det er mange roller som skal fylles for å få hjulene til å gå rundt i SUB. Vi har dykkeledere som avvikler fire dykk pr uke, nitoxgruppe og mange andre. Ved siden av det har vi flere komiteer som yter mye for at du skal få et variert og sosialt tilbud ved siden av klubbdykkene. Vi har også en fantastisk gjeng med trivelige ildsjeler som stiller opp på dugnader for å få maskineriet til å fungere.

Nå trenger vi flere nye bidragsytere i til festkomiteen og turkomiteen. Vi trenger også flere frivillige som kan hjelpe til med draktliming.

Ved bytte til nye lokaler i høst vil vi få betydelig mindre plass en i dag. Ønsker du plass til oppbevaring av utstyr vil vi gjøre avveininger hvor din innsats i klubben blir premiert.

Litt om arbeidet til komiteene:

Fest & moro

Som medlem i festkomiteen er du med på å arrangere fester i SUB med unntak av årsfest og jubeleumsfest. Du kan arrangere temafester eller rett og slett kalle inn til en tur til et lokalt vannhull for litt åndelig påfyll.

Turer

Du blir med på å arrangere turer til spennende reisemål for både helger og lengre turer. Turkomiteen har mandat til å arrangere fem turer i året. Høsttur, senhøsttur (også kalt pinnekjøttturen), vintertur samt påske og pinsetur. Ønsker du å bli medlem her vil du bli trygt loset av et par ringrever som har holdt på med dette en stund.

Dugnader og vedlikehold

Har du lyst til å lære hvordan en vedlikeholder og reparerer eget dykkerutstyr? Du vil få opplæring i hvordan reparere klubbens drakter slik at du kan utføre enklere oppgaver som å skifte mansjetter på drakter. Arbeidet utføres ved behov og du er ikke bundet til oppsatte dager.

Har du lyst til å bidra eller vet om noen som kunne egne seg til dette?
Send en mail til styret og bli med i klubbens aktiviteter.

Mvh styret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *