Spring foto- og videokonkurranse

Hei alle subbere!!

I forbindelse med Prosjekt SPRING vil det bli holdt en foto- og videokonkurranse der alle er oppfordret til å bli med! Det spiller ingen rolle hvor bra kamera/talent du har – dette er for moro skyld 🙂 Det handler først og fremst om SUBs eget vrak, SPRING hvor kategoriene vil være:

  • Vidvinkel med dykker
  • Vidvinkel uten dykker
  • Makro
  • Kreativ
  • Video

Kåring vil mest sannsynlig ta plass i september så dere har god til å få inn et dykk eller to ved SPRING.

Bildene kan sendes til Alice Gamlem.

Eksempel på klassen vidvinkel med dykker

Vær forsiktig!

I forbindelse med dette vil vi gjerne få minne alle på at vraket av DS Spring er en gammel og sliten dame! Vær derfor forsiktig med å svømme under deler av vraket. Penetrering frarådes på det sterkeste. Det har løsnet en stor stålplate på vraket under dykking før, og det kan gjerne skje igjen!

[vimeo width=”535″ height=”300″]http://www.vimeo.com/4606931[/vimeo]

eksempel på video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *