SUB-klubb komiteen trenger nytt medlem!

SUB-klubb er en sosial sammenkomst for alle i klubben og en fin mulighet til å bli kjent med andre SUB-medlemmer. Vi har vært på nattvandring på Akvariet, stup med livbåt på Falck Nutec, Hansa Bryggerier, Haakonsvern og Sjøfartsmuseet. Vi har også hatt forskjellige dykkerelaterte foredrag, fotokonkurranse, julemøte og omvisning på Statens Dykkeskole.

SUB-klubb komiteen består i dag av Therese Jakobsen, Gisle Sverdrup og Therese Røst. Vi trenger ett medlem til i komiteen, kanskje dette er noe for deg? Da vil du få anledning til å planlegge og avgjøre klubbens SUB-klubb aktiviteter. Ellers er dette et verv som på lik linje med andre verv i klubben teller positivt ved søknad om skapplass.

Som medlem av SUB-klubb komiteen har man følgende oppgaver:

  • Delta på møter og e-post kommunikasjon for planlegging av SUB-klubb aktiviteter
  • Delta i forberedelse av SUB-klubb møtene (lage avtaler med eks foredragsholdere, bestille rom, handle, etc…)
  • Delta i arrangering av SUB-klubb møtene (tilstedeværelse, steke vafler, ønske velkommen, etc…)

Vi satser på å ha et planleggingsmøte nå i januar, og ønsker vårt nye medlem velkommen på dette. Vi håper derfor på snarlig svar! Både nye og gamle SUB-medlemmer er velkommen til å melde sin interesse!

Vennlig hilsen
Therese R, Therese J og Gisle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *