SUB Jubileumsbok: SØKER BILDE INNSAMLER

Hei subbere,

Vi trenger noen til å SAMLE INN BILDER til jubileumsboka til SUB!

Det ligger mye god historie bak et bilde, og en bok blir MYE bedre med gode bilder. For å få inn flest mulig bilder kreves det gjerne direkte kontakt (f.eks. per epost) med nåværende og tidligere medlemmer. Så og si ALLE har bilder liggende, men de fleste trenger en personlig oppfordring og oppfølging for å faktisk levere (hard facts ;)). Vi trenger derfor noen (gjerne et team) som kan ta seg av denne jobben. Vi i redaksjonen har ideer til hvordan man kan samle inn bilder og hvem man kan kontakte. Det hadde også vært ønskelig at vedkommende tok seg av organiseringen av disse bildene (men det er ikke et must).

Arbeidet krever ikke at du har vært medlem lenge i SUB, så også her kan noen av de nye bidra (evt. noen av de tidligere medlemmene)!! Her har ALLE en mulighet til å si “jeg har bidratt til å få realisert jubileumsbok for SUB”!!

Er du interessert? Kanskje dere er to eller flere som ønsker å jobbe sammen om dette? Det er hyggelig å bidra og det er utrolig hyggelig når folk vil bidra! Ta kontakt med Ane (eller noen av de andre i redaksjonen)

Ane 🙂

PS. Har DU bilder liggende? Klart du har! Har DU tatt deg bryet med å se gjennom de og sortere ut noen til jubileumsboka? Nei, tenkte meg det. Kunne DU tenkt deg å si “dette bildet tok jeg”, eller tenkt “så kult at det er med bilde av meg i jubileumsboka”? Ja, tenkte meg det. (Dersom du har bilder som ikke er tilgjengelig elektronisk, fortvil ikke – vi kan bidra med scanning.)

En gjennomgang av bildebunken/bildemappa kan skape hyggelig minner og kanskje noen morsomme historier. En bok blir mye kjekkere å lese dersom det er variert innhold, og dersom du ikke vil skrive en hel artikkel, tar vi gjerne imot korte historier (som vi kan plassere i en boks eller lignende). Redaksjonen kan hjelpe til med å bearbeide teksten 🙂 Send oss en mail med DIN historie/opplevelse =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *