Diversnight 2010: torsdag 2. desember

Heisann subbere,

Årets Nattdykk (Divers Night) skjer på torsdag 2. desember. Jeg er dykkeleder den dagen:

“Diversnight is a social event, well known for its excellent cakes and great prizes among its participants. Diversnight is ment to be a free-of-charge gathering and is made possible thanks to voluntary work and helpful sponsors.” —-> http://diversnight.com

Det synes jeg vi kan gjøre litt ut av!!

Siden jeg sitter mitdt i eksamensrush, så er ikke “planlegginga” helt i boks, men det blir hvertfall:

  1. dykking
  2. noe varmt å drikke (gløgg?)
  3. kake (alt fra kjøpe-pepperkaker til hjemmebakst… noen som melder seg frivillig til å bake??)

Sted er ikke bestemt (kanskje havmusdykk i Biskopshavn, evt. kan vi se hvor de andre Bergens-dykkerne (eks. Octopus/Askøy DK) har tenkt seg, og eventuelt dra samme sted for å sosialere oss (det har vi gjort før, da tror jeg vi var tre forskjellige dykkeklubber som dykket i Rongesundet).

Siden målet er at alle skal være i sjøen SAMTIDIG (i år vil det si kl. 20:10), så trenger jeg noen som kan “ofre seg” å ikke dykke akkurat da, men heller være redningssvømmer (mens jeg er dykkeleder). Dersom det går, kan kanskje redningssvømmer og jeg ta oss et dykk først, for så å bytte med resten av gjengen som skal i vannet til 20:10.

NB! Oppmøtetidspunkt/avreisetidspunkt blir MULIGENS endret (kanskje til senere enn kl.17, ikke tidligere..). Informasjon vil komme på subnett senest dagen i forveien, dvs. onsdag 1. desember kl.16.00 =)

Hilsen Ane

PS. Vi har ikke registrert SUBdykket på diversnight.com enda, men det skal vi nok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *