Fotokonkurranse: Spring – frist 16. november

Vi ønsker at du som liker å ta bilder eller filme mens du dykker vil delta i SUBs fotokonkurranse med tema; SPRING -SUBs eget vrak. http://dykkepedia.com/wiki/Spring

Krav til bildet/videoen:

  1. Bildet/videoen må være fra et dykk på Spring
  2. Dykket hvor bildet/videoen er tatt må være gjennomført i 2010 eller 2011
  3. Deler av vraket må være med i bildet/videoen, men vraket trenger ikke å være hovedmotiv. Det er helt greit å ta nærbilde av detaljer på vraket eller ha vraket som bakgrunn ved nærbilde av små skapninger som lever på/ved vraket.
  4. Filnavn: valgfri personlig firesifret tallkode og bildenavn, eks “5678rustfarger” og “5678dykker”. Sender du inn flere bilder/videoer må tallkoden være den samme på alle filene mens navnet varierer, tallkoden er i stedet for ditt navn slik at fotograf skal være ukjent for juryen.
  5. Bildet/videoen må sendes til Nina Lode innen 16.november.

Dette er en konkurranse hvor vi oppfordrer alle som liker å ta bilder eller filme deltar!

Let i arkivet eller gjennomfør et dykk på Spring i løpet av de nærmeste ukene, og send inn dine bilder/videoer til Nina Lode innen 16.november.

En jury vil kåre vinnere av fotokonkurransen, og vinnerne vil premieres.

Vi kommer tilbake til tid og sted for kåring og utdeling av premier, men hold foreløpig av 30. november.

Vi minner alle om å dykke forsiktig på Spring! Som Dag tidligere har gjort oppmerksom på er vraket gammelt og pill råttent. Vær ekstra forsiktig med å svømme under deler av vraket, og penetrering av vraket frarådes på det sterkeste. En stor stålplate har tidligere løsnet fra vraket under dykking, og dette kan skje igjen.

Hilsen SUB-klubb komiteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *